Dostava i povrati

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom završavanja kupnje i izdaje se račun na kojem se nalazi cijena kupljenjih proizvoda i cijena dostave.  

Cijena dostave je 35kn neovisno o količini. Za grad Zagreb dostava je 25kn. Trošak dostave biti će iskazan u košarici uz cijenu proizvoda. 
Da bi dostava bila uspješna naručeni proizvodi moraju biti na zalihi. U ostalim slučajevima Novi Forum d.o.o kontaktirati će potrošača. Ako su proizvodi na zalihi tada se trudimo da dostava bude unutar jedan ili dva radna dana. 

Postoje tri oblika dostave:

1. Vlastito preuzimanje robe na skladištu - kontakt za dogovor o lokaciji preuzimanja - 
2. Dostava poštom putem kurirske službe
3. Dostava Kolekt.hr-a ili dostava partnera (vrijedi samo za Grad Zagreb)

Ponuđena su prva dva oblika dostave dok se treći oblik tj. dostava od strane Kolekt.hr-a vrši sukladno dogovoru. Vlastita dostava se vrši na mjesto koje odredi Kolekt.hr i ono se trenutno nalazi u skladištu u Ivanja Reci.

Dostava poštom se vrši putem kurirske dostave po važećem cjeniku. Rasvjeta.net zadržava pravo na formiranje vlastite cijene te da će snositi razliku troška između kurirske i Rasvjeta.net internet prodavaonice. 

Dostava od strane Rasvjeta.net internet prodavaonice se dogovara sukladno opsegu posla. U slučajevima većih narudžbi Rasvjeta.net će organizirati dostavu na dogovoreno mjesto i po želji kupca.

Rasvjeta.net ne može odgovarati za počinjenu štetu u dostavi koja nije osigurana. 

Product added to wishlist
Proizvod dodan za usporedbu.