Želimo vam zahvaliti što ste odabrali našu web trgovinu za kupovinu vaše nove rasvjete. Kako bismo vam omogućili najbolju moguću uslugu, imamo nekoliko informacija o dostavi i reklamacijama koje vam želimo prenijeti.

Dostava

Svi proizvodi iz naše ponude dostupni su za online kupovinu s dostavom na vašu adresu. Kako bismo vam osigurali najbržu moguću dostavu, sve narudžbe obrađujemo u roku od 24-48 sata od primitka narudžbe. Dostava se obavlja putem naših pouzdanih partnera za dostavu, a vrijeme dostave ovisi o vašoj lokaciji i vrsti proizvoda koji ste naručili. 

Montaža

Naša ekipa stručnjaka za montažu ima dugogodišnje iskustvo u montiranju različitih vrsta rasvjete. Bez obzira na to je li riječ o postavljanju stropnih svjetiljki, zidnih svjetiljki, LED traka ili bilo kojeg drugog tipa rasvjete, naša ekipa će se pobrinuti za sve.

Reklamacije

Ako ste primili proizvod koji ne odgovara vašim očekivanjima, ili ako je došlo do oštećenja prilikom dostave, molimo vas da nas odmah kontaktirate putem naše službe za korisničku podršku. Vaše zadovoljstvo nam je od iznimne važnosti, i uvijek ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ispravimo bilo kakve probleme s vašim proizvodom.

U skladu s vašim pravima na temelju Zakona o zaštiti potrošača, omogućujemo vam pravo na reklamaciju proizvoda u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda. U slučaju reklamacije, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila prigovori@novi-forum.com ili telefona kako bismo vam pružili daljnje informacije o postupku reklamacije.

Hvala vam na povjerenju i izboru naše web trgovine za vašu kupovinu rasvjete. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte putem naše službe za korisničku podršku.

Email za prigovor: prigovori@novi-forum.com
Email za upite: prodaja@rasvjeta.net

Product added to wishlist
Proizvod dodan za usporedbu.