.

Gotovinom/Pouzećem - naručenu robu moguće je platiti pouzećem. Nakon naručene robe na Vaš e-mail stiže poruka o uspješnom zaprimanju narudžbe. U slučaju da nemate e-mail adresu podrebno je telefonski ili putem on-line chata kontaktirati osoblje Kolekt.hr trgovine te potvrditi plaćanje i adresu dostave kako bi se izbjegle sve neugodnosti. Robu je moguće platiti i posredstvom netbankinga kojeg nude bankarske institucije u Hrvatskoj. U tom slučaju roba je isporučena onog trenutka kada je plaćanje izvršeno te prikazano na žiro računu tvrtke vlasnika Rasvjeta.net prodavaonice. 

Virmanom/Uplatnicom - vrijede ista pravila kao i u slučaju 1. Nakon plaćanja potrebno je poslati kopiju uplatnice e-mailom ili pregled stanja žiro-računa od strane tvrtke vlasnika Kolekt.hr prodavaonice kako bi se utvrdila Vaša uplata. Nakon toga u najkraćem mogućem roku, dostava proizvda ako je proizvod dostupan, biti će realizirana. Uplatni račun je:  IBAN: HR6124840081103028931

Plaćanje kreditnom karticom online/GPN DATA Vaše plaćanje obrađuje GPN Data, PCI-DSS Level 1 Payment Gateway i financijski ovlaštena institucija u skladu s najvišim sigurnosnim standardima plaćanja karticama u industriji. Informacije koje se odnose na Vašu uplatu bit će sigurno obrađene i zaštićene sa sofisticiranim sustavom šifriranja.

Sigurnost plaćanja

Vaše plaćanje obrađuje GPN Data, PCI-DSS Level 1 Payment Gateway i financijski ovlaštena institucija u skladu s najvišim sigurnosnim standardima plaćanja karticama u industriji. Informacije koje se odnose na Vašu uplatu bit će sigurno obrađene i zaštićene sa sofisticiranim sustavom šifriranja.